Календарь

Телефон:
 +38-067-540-71-70
(всегда на связи, работаю без выходных)
Электронная почта:
t.majo@yandex.ru

Маркетинг

Цена от:    до:    Товаров на странице:      
Сортировать по алфавиту
по возрастанию
по убыванию
, по цене
по возрастанию
по убыванию
АНАЛІЗ ЗБУТОВОЇ  ДІЯЛЬНОСТІ   ТОВ «СТРОЙСЕРВІС»

ВСТУП


Для того, щоб управляти підприємством, впливаючи на попит, потрібно вивчити не тільки самі методи дії, різні концепції (прийоми) управління попитом, але і можливі види стану попиту. Задачі менеджменту полягають в моніторингу стану і рівня попиту, підтримки на цьому рівні пропозиції. Задача управління попитом полягає в дії на рівень, час і характер попиту так, щоб це допомогло організації в досягненні цілей, що стоять перед нею. Ринкова система включає, принаймні, три елементи: учасників, ділові відносини і канали розподілу товарів.

Актуальність обраної теми курсової роботи безперечна, оскільки управління збутом товарів промислового призначення включає рух матеріальних цінностей від підприємств виготівників, так і стрічний потік товарів. Разом з цим воно охоплює рух товарів до державних організацій, діловим підприємствам непромислового характеру, експортерам, а також рух товарів між самими підприємствами.

80,00  грн.            Цена в других валютах:     333,61 руб.   8,00 €   9,91 $
Маркетингова товарна політика підприємства ДП УВК "Nemiroff"

ВСТУП

 

Горілка - єдиний продукт, монолітного світового ринку якого попросту не існує. Проблема сегрегації ринку актуальна для багатьох алкогольних напоїв, однак "у горілці" вона почувається найбільше гостро.

Мета даної роботи полягає в теоретичному обґрунтовуванні і методологічній розробці основних принципів і практичних етапів вдосконалення управління споживчих  мотивацій та  рівню  попиту  на визначений  товар.

Поставлена мета визначає головні задачі, які підлягають рішенню в даній роботі:

  • аналіз маркетингового середовища підприємства і ступеня готовності до реалізації маркетингової стратегії;
  • розробка і обґрунтовування заходів щодо вдосконалення маркетингової діяльності;
  • розрахунок економічної ефективності запропонованих заходів.

Основними теоретичними і методологічними джерелами при написанні даної роботи служили Українські і іноземні видання, присвячені маркетингу і управлінню маркетинговою діяльністю на підприємстві. Практична частина роботи побудована на даних маркетингових досліджень і експертних опитів співробітників, клієнтів і фахівців ринку.

Автор даної роботи вважає, що практичне використовування її результатів і упровадження запропонованих в ній заходів дасть позитивний ефект, підвищить рівень прибутку підприємства і сприятиме розширенню його ринкової частки.

50,00  грн.            Цена в других валютах:     208,51 руб.   5,00 €   6,20 $
Маркетинговая товарная политика компании «Веселый молочник» ТМ «Вимм-билль-Данн».

Введение

Актуальность исследования курсовой работы. В нашем обществе всегда преобладало мнение о том, что молоко – это источник здоровья. Ученые говорят о нем как о чуде, подаренном природой человеку. Питательная ценность молока и молочных продуктов определяется содержанием в них витаминов и минеральных солей. В природе нет другого подобного продукта, в котором содержалось бы столько витаминов, белков, жиров и других ценных для организма веществ. На протяжении тысячелетий молоко – это неотъемлемая часть ежедневного рациона человека. На сегодняшний день молочные продукты являются одними из наиболее популярных в Украине вне зависимости от возраста, места проживания и материального положения потребителей. С каждым годом на молочном рынке увеличиваются объемы потребления, довольно активно растет спрос на новинки, предлагаемые крупнейшими международными компаниями и холдингами. Именно связи с этим мы решили провести маркетинговое исследование на рынке молока и молочной продукции и более внимательно исследовать положение на рынке Украины молока ТМ «Веселый молочник».

50,00  грн.            Цена в других валютах:     208,51 руб.   5,00 €   6,20 $
 При копировании материалов с сайта прямая ссылка на источник обязательна.
...