Календарь

Телефон:
 +38-067-540-71-70
(всегда на связи, работаю без выходных)
Электронная почта:
t.majo@yandex.ru

Журналистика

Цена от:    до:    Товаров на странице:      
Сортировать по алфавиту
по возрастанию
по убыванию
, по цене
по возрастанию
по убыванию
Аналіз  роботи  літературного редактора

Вступ

Журналістика неодмінно асоціюється з творчими, креативними та швидко мислячими людьми – елітою сучасного суспільства. Актуальність проблеми полягає у тому, що існує багато думок стосовно особистісних та творчих якостей представників настільки відповідальної професії, як працівник ЗМІ,  а  саме реадктор. Існують різні підходи до журналістики. На сьогодні найбільш поширеними є західна модель, де метою журналістики є лише інформування без оцінок, і навпаки, модель, яка вбачає в редакторі людину спроможну дати свою оцінку реальній конкретній ситуації, масштабній проблемі, яка б допомогла аудиторії орієнтуватися у дійсності.

100,00  грн.            Цена в других валютах:     417,01 руб.   9,99 €   12,39 $
Видавництво дитячої літератури для дітей дошкільного віку

Вступ

Творення дитячої книги – це складний технологічний процес. Видання виходить у світ внаслідок копіткої праці багатьох учасників цього дійства – від автора до поліграфіста, і для кожного з них книга і сам комплексний процес її творення виглядає по-різному. Суміщення усіх точок зору є виробничою необхідністю, яка базується на єдності різного виду творчої діяльності: художнього конструювання, ілюстрування і художнього оформлення видання, що здійснюється фахівцями різного профілю.

50,00  грн.            Цена в других валютах:     208,51 руб.   5,00 €   6,20 $
Видавничі можливості форуму

Вступ

 

Журналістика неодмінно асоціюється з творчими, креативними та швидко мислячими людьми – елітою сучасного суспільства. На жаль, є і такі журналісти, які  не в змозі довести ці слова, а скоріш навпаки. Тож, в даній роботі ми намагалися розкрити поняття творчості, творчості журналіста та творчої особистості  журналіста, як неодмінної умови для вдалого творчого процесу.

100,00  грн.            Цена в других валютах:     417,01 руб.   9,99 €   12,39 $
 При копировании материалов с сайта прямая ссылка на источник обязательна.
...