Календарь

Телефон:
 +38-067-540-71-70
(всегда на связи, работаю без выходных)
Электронная почта:
t.majo@yandex.ru

Облік і аудит готової продукції та розрахунків з покупцями і замовниками на ПАТ «Кременчуцький хлібокомбінат № 1».

Готовые работыДипломыБух. учетОблік і аудит готової продукції та розрахунків з покупцями і замовниками на ПАТ «Кременчуцький хлібокомбінат № 1».

Облік і аудит готової продукції та розрахунків з покупцями і замовниками на ПАТ «Кременчуцький хлібокомбінат № 1».

Звоните! Всегда будем рады видеть Вас в числе наших клиентов.

+38-067-540-71-70

+38-0536-78-29-65

Цена:   300,00 грн.           

ЗМІСТ

Вступ

РОЗДІЛ 1. Теоретичні аспекти обліку готової продукції та розрахунків з покупцями і замовниками.

1.1.         Економічна сутність готової продукції і розрахунків з покупцями і замовниками.

1.2.         Нормативно-правое регулювання обліку та аудиту готової продукції та розрахунків з покупцями і замовниками

1.3.         синтетичний і аналітичний облік готової продукції та розрахунків з покупцями і замовниками.

1.4.         Інвентаризація готової продукції

1.5.         Організаційно-методологічні засади аналізу та аудиту готової продукції та розрахунків з покупцями і замовниками.


РОЗДІЛ 2 . Аналіз обліку Готової продукції і розрахунків з покупцями і замовниками на ВАТ « Кременчуцький хлібокомбінат № 1»

2.1. Організаційно – економічна характеристика підприємства

2.2 Аналіз виконання плану випуску готової продукції

2.3. Аналіз фін. результатів діяльності підприємства ( ліквідність, платоспроможність,стійкість, аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості)

2.4. Шляхи поліпшення фін. стану підприємства.

РОЗДІЛ 3. Організація обліку та аудиту готової продукції та розрахунків з покупцями і замовниками на ВАТ «…»

3.1 Облік надходження готової продукції та її реалізації

3.2 Аудит ГП та розрахунків з покупцями і замовниками

3.3 Шляхи удосконалення обліку результатів реалізації готової продукції.

РОЗДІЛ 4. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях

4.1.   Система управління охороною праці в організації.

4.2.   Аналіз небезпечних і шкідливих факторів умов праці в організації.

4.3.   Безпека в надзвичайних ситуаціях на досліджуваному об’єкті.

Висновки до розділу.

ВСТУП

 

В умовах ринкової економіки значну роль відіграє бухгалтерський облік, без знання якого неможливо ефективно керувати підприємством.

Формування ринкових відносин передбачає конкурентну боротьбу між різними товаровиробниками, перемогти в якій зможуть ті із них, хто найбільш ефективно використовує всі види наявних ресурсів.

Облік не пасивно відображає господарські процеси, що відбуваються на підприємстві, а активно впливає на них, контролює законність, доцільність і ефективність використання виробничих ресурсів. Тому проблема вдосконалення системи бухгалтерського обліку стоїть дуже гостро.

Актуальність цього питання поширюється на весь спектр народного господарства. Не є виключенням і сільськогосподарське виробництво, якому належить важливе місце в розвитку економіки України і, перш за все, в продовольчому забезпеченні населення.

Розвиток ринкових відносин в економіці держави об’єктивно веде до полярності інтересів між виробниками, споживачами та державою.

Облік виробництва готової продукції та розрахунків з покупцями та замовниками, контроль за готовою продукцією, дасть можливість успішно вирішувати задачі, що стоять перед виробниками.

В умовах переходу на ринкові відносини в промисловості відбулися значні зміни. Велика увага приділяється проблемі екологізації виробництва. Головним критерієм виробництва стали якість і конкурентноздатність продукції.

У розвитку національної економіки України важливим є правильна організація бухгалтерського обліку та звітності, яка ведеться на підприємствах. Від правильного та раціонального підходу до бухгалтерського обліку залежить вся діяльність підприємства.

У діючі нормативні документи часто вносяться зміни і доповнення, що у силу різних обставин не завжди доводяться до платників податків. Тому з'являються порушення (часом ненавмисні) у дотриманні вимог чинного законодавства. Це посилює необхідність в аудиті, як формі недержавного контролю за діяльністю підприємств.

Аудит передбачає консультації з питань організації і ведення бухгалтерського обліку, що проводяться з метою поліпшення обліку і звітності на підприємстві та підвищення ефективності його господарської діяльності. Основою господарської діяльності є матеріальні цінності: виробничі запаси, готова продукція, товари. Тому необхідно приділити значну увагу проблемі організації аудиту їх надходження, збереження та використання.

В умовах жорсткої конкуренції набуває значення швидка обробка інформації та можливість вільної орієнтації у сукупності економічних даних підприємства. Ефективне рішення цих питань при великому обсязі інформації не можливе без використання комп'ютерних систем автоматизації бухгалтерського обліку. Тому розгляд цієї проблеми включено до складу дипломної роботи.

Метою написання дипломної роботи є відображення методологічних і організаційних основ обліку, аналізу та аудиту  готової продукції та розрахунків з покупцями та замовниками та надання конкретних пропозицій щодо вдосконалення бухгалтерського обліку і аудиту готової продукції сільськогосподарського товаровиробника на базі прогресивних форм і методів їх здійснення.

Серед завдань, поставлених при написанні дипломної роботи можна виділити наступні: опрацювання наукових видань, публікацій і авторських робіт, присвячених проблемі організації і ведення обліку готової продукції та розрахунків з покупцями та замовниками, а також, проблемі проведення аудиту та аналізу продукції; розкрити зміст нормативних документів, щодо регламентації цього питання; ознайомитись, проаналізувати і висвітлити стан обліку та контролю готової продукції та розрахунків з покупцями та замовниками в досліджуваному господарстві, намітити можливі шляхи вдосконалення.

Як бачимо облік наявності та руху продукції є невід’ємною та важливою частиною бухгалтерського обліку в цілому на підприємстві, а отже, правильна, точна та раціональна організація бухгалтерського обліку готової продукції  є важливим питанням облікової політики підприємства.

Об’єктом дослідження було обрано ПАТ «Кременчуцький хлібокомбінат № 1»

Предметом дослідження є готова продукція та розрахунки з покупцями та замовниками.

При написанні дипломної роботи  застосовувались метод аналізу і синтезу, метод порівняння і статистичний метод.

Джерелами написання даної дипломної роботи були: нормативно - правова база, спеціальна література з теми дослідження, первинні та зведені документи, регістри аналітичного і синтетичного обліку та річні звіти за 2011 – 2013  роки.

Аудит, Управління, діяльність

 При копировании материалов с сайта прямая ссылка на источник обязательна.
...